Over de auteur

Jobstories.nl

Jobstories.nl

Jobstories.nl laat je de verhalen lezen van het echte leven achter de baan. Wat doet een manager, dokter, advocaat of piloot tijdens zijn werk. Job Stories vertelt je over de werkuren, werkdruk en natuurlijk hoeveel geld je gaat verdienen. Vanaf nu kan je lezen waarom een beroep helemaal bij jou zal passen, of misschien ontdek je wel een beroep waarvan je niet eens wist dat het bestond!

Gerelateerde Verhalen

6 Comments

 1. Jan Smit

  “Het kan zo zijn dat je meer als de helft van de maand weg bent.” Meer dan de helft. ‘Dan’ is vergrotende trap en ‘als’ vergelijkende.

  Reply
  1. JobStories

   Bedankt voor de correctie, deze is gelijk doorgevoerd.

   Reply
 2. Jan Smit

  Verder leuk stukje. Alleen een hele nacht doorvliegen… poe poe. Ga maar ’s long haul of vracht vliegen, dan doe je niet anders.

  Reply
  1. JobStories

   Ik kan me voorstellen dat het niet voor iedereen is weggelegd om ’s nachts te werken en scherp te blijven, toch iets om over na te denken als je piloot wilt worden. Jan Smit ken jij iemand die long haul of vracht vliegt en hier een verhaal over zou willen schrijven?

   Reply
 3. David

  Leuk stukje! Voor welke maatschappij vlieg je. Ik zit zelf nu in de vierde klas (gymnasium). Ik ben er alleen nog niet helemaal uit of ik piloot wil worden of arts (intensivist). Lijkt mij alle twee geweldig.

  Reply
  1. Joep

   Beste David,
   Als je piloot wilt worden is het altijd goed om iets achter de hand te hebben. Je hebt altijd te maken met selecties. Als je dus al een ‘plan b’ hebt zoals arts, is een teleurstelling bij het niet halen van een selectie beter te verwerken. Op http://www.wordpiloot.nl/ krijg je wel een realistisch beeld van de huidige markt.

   Reply

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Copyright © 2014 Jobstories.nl. Gerealiseerd door PerfectOnline